Dagbesteding

Een zinvolle en aangename besteding van uw dag

Zoekt u kleinschalige dagopvang voor ouderen die wat extra ondersteuning nodig hebben? Onze dagopvang De Zonnewijzer staat bekend om haar vriendelijke en gemoedelijke karakter.

In een sfeervolle ambiance bieden wij met een team van professionele begeleiders dagbesteding voor ouderen die merken dat hun sociale contacten afnemen door lichamelijke en/of psychische beperkingen. Ook ontlasten wij u als mantelzorger. U kunt met een gerust hart de zorg aan ons toevertrouwen, omdat al onze medewerkers ruime ervaring hebben opgebouwd in de praktijk. Daarnaast worden alle cliënten opgehaald en weer thuisgebracht door onze eigen medewerkers. Hierdoor kan er een soepele overdracht plaatsvinden.

 

De dagbesteding

Wij halen samen met onze cliënten het maximale uit de dag. Dit doen wij door individuele zorg en aandacht te geven. Iedere cliënt kan op dagbasis zijn of haar wensen kenbaar maken. Wij passen dit zo in, dat aan ieders behoefte wordt voldaan. Gezelschapsspelen, de krant (voor)lezen, zingen onder begeleiding van de accordeon, samen eten voorbereiden, dansen en geheugentraining is zomaar een greep uit ons aanbod.

Ook stimuleren wij onze cliënten om veel te bewegen. Daarom bieden wij diverse activiteiten zoals wandelen, tennissen of een rondje op de (duo)fiets. En we gaan er dagjes op uit, bijvoorbeeld naar musea.

Onze cliënten genieten dagelijks van vers bereide warme maaltijden. Evenals de koffie, thee, huisgemaakte taarten en andere versnaperingen is dit een onderdeel van onze service.