De Ooijman Doetinchem

Welkom bij Zorgvilla De Ooijman
Thuis voelen in de prachtige omgeving van Doetinchem

Zorgvilla De Ooijman is rustiek gelegen aan de bosrand van Doetinchem. De villa biedt in het sfeervolle gebouw 15 ruime woonzorgeenheden waarin op verschillende niveaus verzorging kan worden aangeboden. Van lichte verzorging tot 24 uur per dag verpleging, onze professionele zorgverleners zijn er voor u. Vaste zorgverleners die altijd voor u klaar staan en uw situatie en privacy weten te respecteren.

Tevens kunt u gebruik maken van thuiszorg dat door ons vaste zorgteam kan worden verleend. Samen met de zorgmanager van de Zorgvilla wordt uw zorgbehoefte en uw persoonlijke wensen ten aanzien van de zorgverlening geïnventariseerd.

Holland Zorgvilla’s beheert particuliere woonzorgvoorzieningen voor ouderen met een zorgindicatie. We bieden kleinschalig wonen in een warme en huiselijke sfeer, aangevuld met de beste individuele zorg op maat. Met villa’s op de mooiste locaties van ons land, is Holland Zorgvilla’s al meerdere jaren hét alternatief op het reguliere verzorgings- of verpleeghuis.

  • 15 appartementen
  • Gemeenschappelijke huiskamer
  • Eigen telefoon, internet en televisie
  • Eigen badkamer
  • Balkon met uitzicht over de tuin
  • Linnen- en wasgoedverzorging

Ons team van verpleegkundigen en verzorgenden leveren 24 uur per dag zorg aan ouderen met dementie. Door de huiselijke sfeer en het kleinschalige karakter voelt u zich hier veilig en thuis.

Het is mogelijk om een appartement te huren voor permanent verblijf. Daarnaast beschikken wij over een logeerkamer voor tijdelijk verblijf.  Deze kamer kunt u gebruiken om een periode aan te sterken of te revalideren na een ziekenhuisopname.

De villa beschikt over 15 appartementen waarvan 7 op de begane grond. Tevens is er een gezellige huiskamer voor gemeenschappelijk gebruik. Hier kunt u uw familie in een ontspannen sfeer ontmoeten. De maaltijden worden in onze professionele keuken met een eigen kok voor u bereid. U kunt deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd. Uiteraard is er ook gelegenheid tot roomservice.

Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer, telefoon, internet en een televisieaansluiting. Tevens is er een alarmeringssysteem aanwezig.