Nieuw Boschoord Lunteren

Welkom bij Zorgvilla Nieuw Boschoord
Thuis voelen in de bosrijke omgeving van Lunteren.

Zorgvilla Nieuw Boschoord is een kleinschalige woonzorgvoorziening gelegen in het centrum en nabij het station van Lunteren. Landelijk gezien ligt de villa tussen Arnhem en Amersfoort op de prachtige Veluwe. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen A12, A30 en A1.

Onze particuliere woonzorgvoorziening is gevestigd in een rustieke villa aan de rand van het bos.

  • 15 appartementen
  • Gemeenschappelijke huiskamer en buitenterrassen
  • Eigen telefoon, internet en TV
  • Eigen badkamer
  • Prachtig uitzicht op het bos
  • Linnen- en wasgoedverzorging

Ons team van verpleegkundigen en verzorgenden leveren 24 uur per dag zorg aan ouderen met dementie. Door de huiselijke sfeer en het kleinschalige karakter voelt u zich hier veilig en thuis.

Het is mogelijk om een appartement te huren voor permanent verblijf. Daarnaast beschikken wij over een logeerkamer voor tijdelijk verblijf.  Deze kamer kunt u gebruiken om een periode aan te sterken of te revalideren na een ziekenhuisopname.

De villa beschikt over 15 appartementen waarvan 7 op de begane grond. Tevens is er een gezellige huiskamer voor gemeenschappelijk gebruik. Hier kunt u uw familie in een ontspannen sfeer ontmoeten. De maaltijden worden in onze professionele keuken met een eigen kok voor u bereid. U kunt deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd. Uiteraard is er ook gelegenheid tot roomservice.

Op de 1e verdieping bevinden zich de overige 8 woningen die te bereiken zijn via de trap of lift.

Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer, telefoon, internet en een televisieaansluiting. Tevens is er een alarmeringssysteem aanwezig.