Onze visie

Holland Zorgvilla’s is een onderdeel van de Holland Zorggroep. Wij onderscheiden ons door het leveren van persoonlijke, warme zorg en dienstverlening die aansluit bij de individuele behoeften.

In onze dienstverlening stellen wij de cliënt centraal. De zorg- en dienstverlening zijn dicht bij de cliënt georganiseerd, met als kenmerk hartelijkheid en gastvrijheid. Met onze mensgerichte benadering zijn cliënten actief betrokken en kunnen zij hun eigen keuzes maken. Wij leveren intra- en extramurale zorg, behandeling en overige diensten op het terrein van welzijn. Wij beschikken over toelatingen voor alle WLZ-functies.

Zorg zoals zorg bedoeld is

Holland Zorggroep stelt de bewoner centraal. Zorgverleners staan niet alleen 24 uur per dag voor u klaar, we gaan een stap verder. Samen met de verpleegkundige wordt uw zorgbehoefte geïnventariseerd en toegesneden op uw eigen wensen. Met altijd vertrouwde gezichten om u heen. En wanneer uw zorgbehoefte verandert of groeit, kunt u gewoon bij ons blijven wonen. Vanzelfsprekend zijn al onze medewerkers volledig gekwalificeerd en zijn wij als organisatie HKZ-gecertificeerd; al onze zorgvilla’s voldoen aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen voor de geleverde zorg. Dat is zorg zoals zorg bedoeld is!