Viken Bilthoven

Luxe inrichting en een prachtig uitzicht over de tuin.

Zorgvilla Viken is een rustieke villa gelegen in het centrum van Bilthoven. De naam Viken is Zweeds en betekent inham of vrij vertaald Veilige Haven. Een naam die past bij onze dienstverlening.

Ons team van verpleegkundigen en verzorgenden leveren 24 uur per dag zorg aan ouderen met dementie. Door de huiselijke sfeer en het kleinschalige karakter voelt u zich hier veilig en thuis.

Het is mogelijk om een appartement te huren voor permanent verblijf. Daarnaast beschikken wij over een logeerkamer voor tijdelijk verblijf.  Deze kamer kunt u gebruiken om een periode aan te sterken of te revalideren na een ziekenhuisopname.

  • 8-10 appartementen
  • Gemeenschappelijke huiskamer
  • Eigen telefoon, internet en televisie
  • Eigen badkamer
  • Balkon met uitzicht over de tuin

Omgeving, ligging en bereikbaarheid.

De villa ligt centraal in Midden-Nederland tussen Utrecht en Amersfoort. Het Utrecht Medisch Centrum en de snelwegen A12 en A27 zijn zeer nabij gelegen. Onze villa ligt op loopafstand van een NS-treinstation en het (gedeeltelijk overdekte) winkelcentrum van Bilthoven.

In de villa zijn 8-10 appartementen gesitueerd. Op de begane grond bevinden zich 4 appartementen en de gemeenschappelijke woon- een eetkamer.  Alle appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer, telefoon, internetaansluiting en televisie en alarmering. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 appartementen. De twee appartementen aan de achterzijde zijn voorzien van een balkon met uitzicht op de tuin.